• Pluscamp Stranda Feriesenter, resepsjonen

Om oss

Visit Stranda ble vinteren 2004 etablert av Helge Ibrahim, med formål om å leie ut hytteenheter på Strandafjellet. Sommeren 2012, etter flere års erfaring i overnattingsbransjen tok eier beslutning om ekspansjon på bakgrunn av behov for mindre enheter. Det ble investert i Osen Camping, som gjennom de siste årene har gjennomgått en totalrenovering. Navnet ble endret til Stranda Feriesenter, er nå en av to 4-stjerners campingplasser i Møre og Romsdal.

I dag er vi et team på 10 med flere års erfaring innen reiselivsbransjen og et selskap i stadig utvikling. Vi har nå skapt et trygt og godt miljø og en plattform som muliggjør samarbeid mellom flere tilbydere av produkter og tjenester her på Sunnmøre. Innen overnatting kan vi tilby i overkant av 850 sengeplasser i over 90 ulike enheter, alt fra enkel til mer luksuriøs standard; hotellrom, camping hytter, camping suiter, enkeltstående hytter og leilighetshytter. Sammen tilbys aktiviteter både for små og store; Rib-turer, toppturer, fjellvandring, trugeturer, fjellturer, klatrepark & rafting med mer. Som en av de første reiselivsaktørene på Sunnmøre har vi og våre samarbeidspartnere skapt en plattform som stolt tilbyr våre gjester et bredt spekter av produkter og tjenester – alt i en og samme handlekurv.

Stranda

Med sin unike plassering mellom dype fjorder og mektige fjell finner du Stranda, en del av toppturenes hjemsted på Sunnmøre. Som helårsdestinasjon tilbyr Stranda rikelig med turterreng og fritidsaktiviteter året rundt. Du finner blant annet Norges pudderparadis og kanskje Skandinavias beste skisenter, Strandafjellet Skisenter, et eldorado for løssnøkjøring, heis- og topptur-basert skikjøring. Om ikke vinter og snø er noe for deg tilbyr Uteguiden et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter for deg, ditt firma, venner eller familie. Her kan man dra på kajakk-tur i Storfjorden, bestige kjente fjelltopper som Slogen, eller bare leie utstyr.

Skisenteret er definitivt ikke bare et reisemål på vinterstid. Gondolbanen tar besøkende opp til det spektakulære utsiktspunktet på 1062 m.o.h. med en utsikt utover Storfjorden, Strandadalen og Stranda. På 1042 m.o.h. finner du Fjord Panorama Restaurant. Med en minneverdig utsikt i bakgrunnen som bonus kan du og dine nyte en rekke norske spesialiteter og lokale råvarer. Her oppe er forholda også perfekt for down-hill sykling, paragliding eller fjellvandring.

Åpningstider

Vår resepsjon i Strandvegen 17 er åpen: Mandag - Fredag 09.00 - 16.00.

Fra 1 juli til 20 august er åpningstiden 09.00 - 23.00

Vakt tlf: +47 45 16 40 00

Vi tar alle typer kort. Vi har sjenkerett for øl og vin og et utvalg snacks produkter. WIFI er i en del av våre hytter, sjekk i hytte-presentasjonen om din hytte har WIFI. Alle gjester kan fritt benytte WIFI i resepsjonen / på Stranda Feriesenter.

Vi sees snart!

 

Bilder fra Stranda Feriesenter

Pluscamp Stranda Feriesenter
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,
Pluscamp Stranda Feriesenter,