Book direkte

Norgesferie? Kortreist – men pengene reiser langt

Vi vil sette ekstra pris på om du booker direkte på våre websider.

Visste du at når du booker overnatting via eksterne bookingsider på internett fremfor hotellenes egne, så sender du penger ut på tur i Europa? Eller i mange tilfeller verden rundt, før bookingen din kommer tilbake til oss,  da er 15-30 % av pengene borte, da har vi mindre penger til å bruke på ditt opphold.

Book kortreist, book direkte. 

Det lønner seg å booke direkte – både for oss og deg!

For oss lønner det seg fordi vi kan bruke 15-30 % av prisen du betaler for bookingen din til å gi deg en bedre opplevelse, i stedet for å betale provisjon (altså en del av beløpet du betaler for overnattingen) til den eksterne nettsiden du valgte å booke via.

Derfor lønner det seg for deg å booke direkte

Det er flere enkle grunner til hvorfor det er en god deal for deg også:

  1. For det første så får du alltid de beste prisene på våre enheter via vår egen nettside, Visitstranda.com og strandaferiesenter.no Ja, det skulle vel egentlig bare mangle, men det er overraskende mange gjester som ikke er klar over det. Vi er så lojale mot prinsippet “de beste prisene på overnatting får du hos oss” at vi til og med gir deg en 300.- i avslag om du finner en bedre deal et annet sted. (dette refunderes etter du har booket hos oss)
  2. For det andre så får du alle fordeler når du booker direkte. Det vil si at når du booker direkte hos oss så har du de beste og mest fleksible endring- og kanselleringsrettighetene som du får tilgang til i direkte kontakt med oss.
  3. På visitstranda.com  og www.strandaferiesenter.no tipser vi deg til alt du kan gjøre i vårt område. Vi har tips på siden som gjør at du har noe nytt å gjøre hver dag i flere uker.
  4. For det fjerde gjør det kommunikasjonen mellom deg og oss enklere. Når du booker via andre kanaler er det mye informasjon som forsvinner på veien. Reiser du for eksempel med barn, kan hotellet kontakte deg i forkant av oppholdet for å sørge for at rommet dere skal få møter behovene deres. 

les gjerne hva reiselivsjournalist Odd Roar Lange som driver “Thetravelinspector.no” skriver på bloggen sin. (Dette er ikke et betalt samarbeid, vi bare liker tydeligheten i budskapet hans.) Nho reiseliv har en artikklel om å booke direkte her

Du er prioritert foran andre gjester ved inn og utsjekk

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt neste opphold, både fysisk og digitalt. Faktisk så kan vi nesten ikke vente – vi gleder oss sånn! 

Velkommen til oss :-)

Her kan du booke direkte hos oss:

Bestill ditt opphold her